"Техномаркет" ще отвори три нови магазина в България през ноември. Търговските обекти ще се намират между Несебър и Равда, във Видин и в Шумен. Новите магазини идват в навечерието на промоционалните оферти за Black Friday. От компанията коментират, че и трите магазина ще са на добре познати и комуникативни локации, като ще разполагат с паркинги.

"Техномаркет" Несебър отваря по-късно през този месец. Адресът на магазина е на главния път Бургас-Несебър при разклона за Равда до Lidl. Магазинът се намира в новия ритейл парк и ще е с площ от 1 200 квадратни метра.

"Техномаркет" Видин отваря врати на 16 ноември тази година. Той ще се намира също в ритейл парк - този до Kaufland. Обектът е с 1 400 квадратни метра площ.

"Техномаркет" Шумен ще се открие до края на ноември в новия Ритейл парк на ул. Кралевиче 1. Това ще е най-големият от трите нови магазина. Площта на търговския обект щр е 2 000 квадратни метра.

Huawei откри демо зона в "Техномаркет"

Huawei откри демо зона в "Техномаркет"

Клиентите могат да видят и изпробват всички продукти на компанията на едно място

"Техномаркет" е верига хипермаркети за бяла и черна техника - най-голямата в България по брой магазини. С новите три локации веригата разполага с 50 магазина в цялата страна. 

През 2022 година продажбите на компанията надхвърлят 329 млн. лева, а печалбата й нараства от 6.7 на 10 млн. лева, според класацията К100 на Капитал.

Растежът на "Техномаркет България" за 2022 г. е 13,8% - под инфлацията, но продажбите на компанията надхвърлят 329 млн. лева, а печалбата й нараства от 6.7 на 10 млн. лева.

Във веригата се предлагат стоки на всички водещи търговски марки в бранша като Sony, Philips, LG, Samsung, Panasonic, Hitachi, Daewoo, NEO, Whirlpool, Yamaha, Jamo, Indesit, Ariston, Gorenje, Miele, AEG, Zanussi, Lenovo, Toshiba, Hewlett-Packard, Acer, Asus, Razer, Tefal, Braun и др. Има 50 търговски обекта в цялата страна.

Търговската верига ЗОРА откри логистичен център в Божурище след инвестиция за 30 милиона лева

Търговската верига ЗОРА откри логистичен център в Божурище след инвестиция за 30 милиона лева

Компанията разкрива над 30 нови раеботни места

Първият магазин на веригата е открит през 1999 година в столицата. До ноември 2020 г. са открити общо 47 магазина от веригата. Най-много са магазините в София, Пловдив и Варна.