В началото на лятото националният превозвач открива две нови директни линии от морския град Варна - до чешката столица Прага и до германския мегаполис Франкфурт.

Редовните полети от Варна до Прага са нова сезонна линия, като стартират от 23 юни и ще бъдат изпълнявани с две честоти седмично - в сряда и в неделя. Разписанието дава възможност на жителите на Варна и Североизточна България да разгледат забележителностите на чешката столица. Линията също така предлага планиране на ваканция на Черноморието на чехите, които искат да посетя морските ни курорти в разгара на сезона.

Снимка 670504

Източник: България Еър

Втората сезонна линия от Варна до Франкфурт и обратно също предлага две честоти за пътуване през седмицата - събота и понеделник, които ще се изпълняват до края на летния сезон. Директните полети от Варна до германския град започват от 6 юли, а входната врата за цяла Европа - Франкфурт предлага много възможности за бизнес, културни събития и туризъм.

Тарифите за еднопосочен билет в икономична класа започват от 130 евро, а цената включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи напитки.