Лятото чука на вратата и много хора планират своята почивка. Ако имате малко свободно време през следващите месеци, може да изкарате може би най-незабравимото си лято.

Исландската нискотарифна авиокомпания Wow Air предлага на двама приятели, които обичат да пътешестват, да правят точно това цяло лято - и да получат доста добра заплата за това.

Wow Air търси "двама души, които обичат да се забавляват и могат да мислят мащабно". Авиокомпанията ги търси чрез конкурс, а избраните ще трябва да описват в блог и във видеоформат своите приключения.

Ако спечелите, ще имат възможността да се преместите в Исландия от 1 юни до 15 август. Там ще получите апартамент в центъра на Рейкявик, който ще използвате за база за пътешествията ви до дестинациите, до които авиокомпанията лети в Европа и Северна Америка. Освен това, ще можете да разгледате и самата Исландия.

Апартаментът, в който ще живеете

Източник: Wow Air

Апартаментът, в който ще живеете

Печелившите от конкурса ще могат да изберат кои дестинациите искат да посетят. И освен това, Wow Air ще им дава месечна заплата от 3 300 евро. Разходите за пътувания, храна и други също ще бъдат покрити от авиокомпанията.

Избраните ще трябва да документират всяко пътешествие чрез кратки видеа и създаването на съвети как да пътуваме без да харчим много. Материалите ще бъдат поместени на сайта на компанията.

За да кандидатствате, трябва да направите двуминутен видео клип, в който да предложите съвети за туристите, които посещават родния ви град. Състезанието е отворено за кандидати от цял свят.

Крайният срок е 14 май, а победителите ще бъдат избрани от съдии.

Повече информация може да намерите на сайта на компанията тук.