Водещият портал за обяви на недвижими имоти Imoti.net ще проведе нова експертна дискусия за имотния сектор, като този път на фокус е София. През последните месеци и години нарастващите цени на недвижимите имоти и бумът на новото строителство в столицата бяха обект на много спекулации и коментари, като някои анализатори дори започнаха плахо да говорят за имотен балон.

Какво показват статистките за последното тримесечие и какво е бъдещето на строителството и пазара на недвижими имоти в София - това ще научим утре, на 19 октомври, по време на новата бизнес дискусия на Imoti.net. Тя ще се проведе от 10:00 часа в зала "Васил Левски" в Hyatt Regency Sofia при спазване на всички противоепидемични мерки на здравните власти.

Експертният разговор ще бъде предшестван от анализ на пазара на недвижими имоти през третото тримесечие на 2021 г. в София и региона, който ще бъде представен от изпълнителния директор на "ЕРА недвижими имоти" Антон Андонов. Как ще изглежда банкирането в бъдеще - ще разберем от Даниела Иванова - началник отдел "Ключови партньорства" в Пощенска банка.

Бизнес закуската на Imoti.net в София е част от серията експертни дискусии, които сайтът за обяви на недвижими имоти провежда в различни градове в страната. Те са част от програмата на "Годишните награди на Imoti.net", които през 2021 г. се проведоха за шеста поредна година и през лятото отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2020 година.

В дискусията ще се включат зам.-министърът на регионалното развитие арх. Иван Шишков, Георги Илиев - кмет на район Слатина на Столична община, Даниела Иванова - началник на отдел "Ключови партньорства" в Пощенска банка, както и инж. Георги Шопов председател на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП) в България. Те ще обсъдят темата "Развитие на София за по-достъпни жилища".

Преди дискусията в София, екипът на Imoti.net гостува във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора. За повече подробности следете уебсайта и социалните мрежи на Imoti.net, както и Investor Media PRO, където има подробна информация за бизнес закуските и Годишните награди на Imoti.net.

Генерален партньор на бизнес закуските е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.