В продължение на девет години едно огромно имение в Сан Франциско стои на пазара и все още никой не иска да го купи. И въпреки липсата на интерес към имота, неговите собственици продължават да добавят милиони към цената му.

Имотът се намира в луксозния квартал Cow Hollow и разполага със 7 спални и 11 бани. Имението дебютира на пазара с цена от 27.5 милиона долара. С течение на времето цените на недвижимите имоти в Сан Франциско нарастват, а собствениците повишават исканата цена, за да се справят с тенденциите на пазара. Сега сумата е в размер от 29.5 милиона долара, пише Business Insider.

Сан Франциско е място, известно със забележителни домове във викториански стил, а имотът е типичен пример за това.

Имот за $28 милиона: Тръмп продава имение на Карибите

Имот за $28 милиона: Тръмп продава имение на Карибите

Президентът на САЩ купува къщата през 2013 година

Къщата е построена през 1904 година и се разпростира на площ от 14 360 квадратни фута. Домът се отличава с ниския си покрив, правоъгълна форма и двойни врати в съответствие с италианския стил.

Украсена входна врата, дървени тавани и шумоизолирано мраморно стълбище помагат на жителите да се откъснат от градския живот, който ги заобикаля. Над стълбището има и красив стъклен покрив.

Италианският дух идва с някои удобства, които иначе трудно се намират в Сан Франциско. Сред тях са библиотека, гараж за четири коли и жилищни помещения за персонала. А собствениците на дома могат да избягат от суетата и шума на външния свят в собствен двор.

Междувременно много от стаите предлагат зашеметяваща гледка към забележителностите на Сан Франциско, включително Голдън Гейт Бридж, Двореца на изящните изкуства, остров Алкатраз и други.