Централна Кооперативна Банка стартира играта "Мастъркадабра", с която да насърчи своите клиенти да използват по-сигурния и бърз начин за плащане - с карта.

До 29 декември включително всеки, който плаща своите покупки с карта Mastercard от ЦКБ, издадена преди 21.10.2019 г., може да спечели робот (прахосмукачка), фитнес гривна или дигитална фоторамка като регистрира кода от плащането на https://mastercard.ccbank.bg/.

Колкото повече плащания регистрира даден участник, толкова повече се увеличава шансът му за успех в жребия за наградите.

Всяка седмица на лотариен принцип ще се подаряват един робот, две фитнес гривни и три дигитални фоторамки. А в края на кампанията ще се проведе и допълнителна томбола само за клиентите, които са регистрирали безконтактни плащания. Те могат да спечелят ваучер за почивка или екскурзия по желание на стойност до 3000 лв. от туристическа агенция Posoka.com

Всеки клиент може да регистрира неограничен брой плащания в играта, като с всяко безконтактно плащане удвоява шансовете си за печалба. Повече информация за кампанията на ЦКБ и условията за участие, може да откриете на сайта на банката www.ccbank.bg, както и на https://mastercard.ccbank.bg/.

Снимка 453659