На 2 юни националният авиопревозвач "България Ер" стартира редовни директни полети до Валенсия - третия по големина град в Испания. Полетите ще бъдат всеки вторник.

Еднопосочните самолетни билети до Валенсия започват от 79 евро, а двупосочните - от 149 евро. В стойността на билетите на "България Ер" са включени всички летищни такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг, както и дамска чанта или чанта за лаптоп, кетъринг на борда и безплатен чек-ин.

Със старта на новите полети до Валенсия, това ще е петата дестинация в Испания, до която националният ни превозвач "България Ер" лети. В момента авиокомпанията изпълнява редовни полети до Палма де Майорка, Барселона, Малага и Мадрид.

Разширяването на портфолиото от дестинации е и част от дългосрочната стратегия за развитие на "България Ер". Преди по-малко от месец националният превозвач обяви официално и още една нова директна линия - до Санкт Петербург.

Полетите от София до Санкт Петербург и обратно ще се изпълняват всяка сряда и събота, като първият от тях стартира на 18 април.

Две авиокомпании обявиха полети от София до Санкт Петербург. Но едната (още) няма разрешение за тях
Обновена

Две авиокомпании обявиха полети от София до Санкт Петербург. Но едната (още) няма разрешение за тях

Wizz Air все още очаква одобрение от властите за изпълнението им