С наближаването на коледните празници от Bulgaria Air и Air Italy са подготвили приятна изненада за всички, които искат да избягат от зимата. Благодарение на сътрудничеството на двете авиокомпании, с полетите на Bulgaria Air до Милано, а оттам с Air Italy всеки може да стигне до едни от най-екзотичните кътчета на Земята - Малдивите, Занзибар и втория по големина град в Кения, Момбаса.

С добавяне на нова честота на полетите си до Милано - и в петък, националният превозвач увеличава опциите за едно от най-удобните и комфортни пътувания до райските дестинации. Така пасажерите могат да си планират екскурзии със 7, 10 или 14 нощувки, в зависимост от личните си предпочитания.

Съвместните полети на Bulgaria Air и Air Italy позволяват на пътниците да си подготвят и интересна комбинация на полетите с пристигане в Занзибар и връщане с полет, излитащ от Момбаса, или обратното. Всеки може да се наслади на екзотичните и красиви плажове на Танзания и в същото време да посети Момбаса и да се отдаде на приключения и сафарита в Африка.

Самолетните билети до Малдивите са на цени от 568 евро, а до Занзибар и Момбаса започват от 718 евро. Цените са с включен багаж.

Снимка 455120

Източник: Bulgaria Air