Компания на име McCormick & Company обяви, че наема служител на нова позиция: директор по тако. Позицията ще бъде първата по рода си в компания.

За да бъдат наети кандидатите трябва да отговарят на определени условия. Те трябва да са навършили 21 години и да пребивават в САЩ, да имат валидна шофьорска книжка, пише CNBC.

Позицията ще е отворена от септември до декември, а заплатата е 25 000 на месец, или общо за 100 000 за целия период.

Работата е почти изцяло дистанционна и на непълно работно време. Работи се 20 часа на седмица. Около 10% от работата ще изисква пътуване и срещи, посещение на други места, които предлагат тако в САЩ, пътуване до централата на McCormick в Мериленд.

Предишен опит не е необходим, но все пак компанията търси социален човек, който може да работи добре в екип, както и умение за създаване на съдържание/ видео за социални медии.

Задълженията ще включват създаване на рецепти, работа с платформи като TikTok, информиране за най-новите тенденции при такото и т.н.

Кандидатстването за длъжността става чрез видео, в което желаещите трябва да убедят работодателя, че са подходящи за позицията.