Актьорът Силвестър Сталоун продава къщата си в Ла Куинта, Калифорния, за 3,35 милиона долара. Това обаче е с около 1,15 милиона долара по-малко в сравнение с цената, която холивудската звезда заплати за имота преди десетилетие, пише Mansion Global.

Вилата, която е в средиземноморски и тоскански стил, разполага с 1 500 квадратни метра вътрешно пространство, включително четири спални и пет бани. Това показва обявата на Джош Риф от компанията за имотни сделки Douglas Elliman.

Снимка 480590

Източник: Facebook

Къщата е на два етажа и е построена през 2008 година. Просторната всекидневна разполага с тавани с различна височина и каменна камина. Трапезарията на вилата се отваря към тераса. Кухнята е с дървени шкафове и плот остров, изработен от дърво и камък. Домът разполага и с отделна стая за закуска и стая за вино.

Силвестър Сталоун е вече на 73 години. Освен актьор, той е и сценарист, режисьор и художник. Звездата купи имота през 2010 година за 4,5 милиона долара.

Сталоун за първи път пусна къщата на пазара отново през 2014 година, когато стойността възлизаше на 4,2 милиона долара. Оттогава домът непрекъснато е на пазара, а различни брокери го предлагат при различни условия.

Имотът беше махнат от списъците за продажба през 2016 година, когато за последно беше регистриран на стойност 3,625 милиона долара.

Снимка 480593

Източник: Facebook

Силвестър Сталоун не дава допълнителна информация за имота и защо го продава, както посочва него представител.

Агентът Риф от своя страна обяснява, че Сталоун и семейството му са използвали дома за ваканции и имотът е добре поддържан.

Ощя няколко малки детайла - дизайнът включват дървени двойни врати, сводести входове, сводести и гредоредни тавани, както и камини навсякъде.

Снимка 480592

Източник: Facebook