Когато преди 3 десетилетия Чан Конюен поставя началото на своя бизнес с производството на маратонки той няма достатъчно средства, за да изгради фабрика. Заради това се принуждава да пригоди стара ферма за свине в Западен Тайван.

Днес основателят на компанията Huali Industrial Group е милиардер. Благодарение на бизнеса си неговото нетно богатство възлиза на над 13 милиарда долара, според Bloomberg Billionaires Index. Компанията му произвежда по 180 милиона чифта спортни обувки годишно, а основните ѝ клиенти са гиганти, като Nike, Converse и Vans.

Само от април насам акциите на Huali са поскъпнали със 162%, което е дало резултат в истински бум на богатството на Чан. Заедно със семейството си той притежава 87% от компанията.

3 години назад той не подозира, че днес ще е един от най-заможните хора в Азия. Чан е роден в семейство на земеделци в Тайван през 1948 година. Той завършва агрономство, но вместо към агробизнеса се насочва към производството на дамски обувки.

През 1980 година неговата компания вече има няколко дъщерни дружества в Тайван и Гуанджоу в Китай. Към днешна дата Huali има още заводи във Виетнам, Мианмар и Доминиканската република.

Само за 2020 година компанията отчита приходи от 13,9 милиарда юана или 2,1 милиарда долара.