Вероятно сте чували за всякакъв вид клавиатури. Наскоро хората пощуряха по светещите LED клавиатури (устройство, което проектира образа на клавиатурата върху някаква повърхност). За съжаление с лазерната клавиатура не може да се усети къде са крайните линии на клавишите и натискайки ги много често отразената светлина се блокира.

Затова е крайно време да спрем да натискаме виртуални клавиши..Компанията Брандо създаде силиконова безжична мултимедийна сгъваема клавиатура.

Представете си следната картина: идвате си от работа и започвате да изкарвате от гардероба вашето одеяло, дрехи и ..клавиатурата си. Да, пластичната клавиатура може да ви спести място, ако чакате гости или имате тесен апартамент.

Освен, че е изключително пластична, тя е и водоустойчива, преносима и лесна за опаковане. Това означава, че може да я отнесете навсякъде, където искате дори и във ваната. За съжаление няма вграден дисплей за вашата Виста, така, че ще е нужно да вземете и 24-инчовия си LCD екран. Има и функционално осветяване, така че нама възможност да бъде загубена в тъмното.

Максималният обхват на клавиатурата е 10 метра, тя има 104 клавиша, 18 от тях са с мултимедийна функция. Размерите й са 435 на 145 см. Тежи около 273 грама. Може да бъде свързана към вашия компютър през USB или PS/2.

Компанията пусна клавиатурата на пазара за $27 като тя се предлага в бяло, розово, синьо и зелено.