Елитната автомобилна марка Bugatti представи детска кола, наречена Baby II. Тиражът на автомобила е ограничен до 500 копия и струва минимум 30 000 евро. Най-високата версия на автомобила ще струва 58 500 евро.

Дизайнът прилича на модела Baby, който е построен през 20-те години на миналия век и представляваше миниатюрно копие на Type 35.

Колата е предназначена за деца над 14-годишна възраст. Общо на клиентите се предлагат четири версии на машината. Основната модификация може да ускори до 20 км/ч и е оборудвана с електродвигател с капацитет 1,3 конски сили.

По-мощната версия на Baby II се нарича Expert и е оборудвана с електромотор с 5,4 конски сили. Максималната скорост е 45 км в час. Версията Vitesse е оборудвана с корпус от въглеродни влакна и двигател с мощност 13,4 конски сили. Такава кола ускорява до 70 км в час. Първият модел Pur Sang получи същата мощност, но се различава по алуминиево тяло, сглобено на ръка. Отнема около 200 часа, за да се създаде всеки екземпляр от модела.

Всички версии на автомобила се предлагат само със задно задвижване и могат да изминат от 25 до 50 километра без презареждане. Baby II е оборудван и с диференциал с ограничено приплъзване и хидравлична спирачна система.