Обява за продажбата на популярен сайт за дрехи, обувки и модни аксесоари се появи на 22 юни 2023 г. в платформата за покупко-продажбата на различни видове бизнес kpd.bg

По-конкретно става въпрос за марката и уебсайтът VMzona.com. Според съобщението, исканата за тях цена е общо 3.5 милиона лева, като в нея са включени: "домейн, платформа, бранд, персонал, стока (на стойност около 2 000 000 лева), техника и оборудване, софтуер, социални мрежи с милиони последователи, контакти с всички фабрики и контрагенти, с които работим (а те са стотици), ноу-хау и други", пише още в обявата.

Френската Atos, за която работят 1700 българи, продава аутсорсинг бизнеса си, който е на загуба

Френски гигант, за който работят 1700 българи, продава част от губещ бизнес

Компанията сменя и името си

Средният годишен оборот през последните 5 години е около 15 000 000 лв. годишно. Уебсайтът развива бизнес в 9 държави, сред които Румъния, Гърция и Сърбия. Броят на служителите онлайн магазина е 45. 

"Бизнесът има огромен потенциал за развитие и със сериозни инвестиции оборотът може да се увеличи многократно", пише още в обявата.

В коментар пред money.bg от компанията обясниха, че до последно са се двоумяли дали да продадат сайта. В последствие заявиха намерение да свалят обявата, но към момента на публикуване на статията обявата все още беше активна.

ЧСИ продава малка електроцентрала: Колко струва работещ бизнес с фотоволтаици?

ЧСИ продава малка електроцентрала: Колко струва работещ бизнес с фотоволтаици?

Соларен парк през имотна агенция и малки обяви за големи централи, ето какви са офертите