Националният превозвач "България Ер" превръща есента в перфектно време за летене, планиране и резервиране на пътуване с промоционалата си септемврийска кампания за самолетни билети на ниски цени. До края на септември авиокомпанията предлага билети с до 20% отстъпки по всичките си 21 международни директни дестинации.

В рамките на кампанията еднопосочните билети до Рим са на цени от 54 евро, а двупосочните от 105 евро, тези за Виена струват 59 евро в едната посока и 109 евро в двете посоки. Отстъпки има и по другите дестинации - еднопосочното пътуване до Франкфурт е на цена от 65 евро, а двупосочното - от 125 евро. Цените на самолетните билети за Мадрид и Тел Авив също са много изгодни.

Полетите от и до испанската столица в едната посока са 69 евро, а в двете посоки - 145 евро. Еднпосочните самолетни билети до или от Тел Авив пък струват 75 евро, а двупосочните 140 евро. Освен отстъпките, в цената на самолетните билети на "България Ер" традиционно са включени екстри, които да направят пътуването още по-комфортно и приятно - безплатни кетъринг на борда и чек ин, както и 1 бр. ръчен багаж до 10 килограма и 1 бр. дамска чанта или чанта за лаптоп.

В самолетните билети за Париж и Москва е включен и безплатен превоз на до 23 кг. чекиран багаж. По тези дестинации, заедно с отсъпките от есенната кампания, еднопосочното пътуване струва 99 евро за Париж и 155 евро за Москва, а двупосочното е съответно на цени от 179 евро за френската столица и 209 евро за столицата на Русия.

Кампанията "Есента е перфектно време за летене" ще продължи до 30 септември включително, а билетите могат да се използват за пътувания до 31 март 2019 година. Подробности за всички цени може да намерите в секцията "Промоции" на уебсайта на "България Ер". Резервацията на самолетни билети може да бъде направена онлайн на www.air.bg , в офис на авиокомпанията, през агентската мрежа или чрез Центъра за обслужване на клиенти на тел. +3592 402 04 00 и на e-mail: callFB@air.bg.

Снимка 379600