На 9 август филиалът на BILLA България, разположен на ул. "Свети Княз Борис" №93 в Стара Загора, ще затвори врати за лятна реконструкция. Магазинът ще посрещне клиентите си отново месец по-късно с обновена търговска зона, в която богат и практично подреден асортимент ще посрещне очакванията за изобилие от продукти с български произход - прясно месо с марка "Българска ферма" и свежи плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, която гарантира контрол на над 700 вида пестициди, наред с любимите стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

Търговската верига ще инвестира в реконструкцията на магазина 1 100 000 лв. Това е втори обект в града, който се обновява в рамките на последните няколко месеца, за да отговори на високите потребителски очаквания за модерна атмосфера и комфорт на пазаруване. Експресна каса ще обезпечи бързото преминаване през касова зона на клиентите с по-малък брой покупки.

"Наша основна цел е постоянно да подобряваме потребителското преживяване, като предлагаме на клиентите си богато разнообразие от продукти с безкомпромисно качество, заедно с най-съвременни удобства. Позитивната реакция при откриването на реновирания първи магазин в красивия град под липите ни доказа, че усилията ни се оценяват и е важно да продължим в тази посока," сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

В периода на реконструкция на филиала, гражданите и гостите на града ще открият всички свои любими продукти и марки в останалите обекти на BILLA, разположени на ключовите локации бул. "Княз Александър Батенберг" №28 и бул. "Цар Симеон Велики" № 105 А.