Ако Twitter не се зарежда добре и при вас, не сте сами. Десетки хиляди потребители в света се оплакват, че не могат да получат достъп до социалната мрежа, собственост на Илон Мъск. Вместо това виждат десетки странни съобщения за грешка. На някои се изписва, че услугата е недостъпна, но без видима причина, пише TechCrunch.

Много потребители, освен това се оплакват, че не могат да видят съобщенията си, да отговорят на туитове или да следват актуални теми.

Проверка на Money.bg показва, че към момента платформата няма проблем със зареждането. В момента актуален в платформата е хаштагът #TwitterDown.

В туит Мъск коментира, че фирмата е внедрила "значителни промени в структурата на бекенда", които трябва да направят Twitter "по-бърз". Прекъсването изглежда засяга международни потребители в Обединеното кралство, Канада, Германия, Италия и Индия, пише още TechChurch.

Мъск придоби Twitter за 44 милиарда долара в края на октомври. Той се опита да намали разходите на Twitter, като съкрати хиляди служители, много от които работеха за поддържане на инфраструктурата на услугата.