Не лукс, а основен съучастник във всекидневните задачи - това е смартфонът вече от поне 15 години. "Умните" телефони днес са първи избор не само за комуникация, но и за развлечение, креативност и даже за продуктивност. Именно затова и е особено важно да имаме в джоба си най-доброто устройство, което можем да си позволим.

Актуалната икономическа ситуация по света и у нас е такава, че мнозина се въздържат от правенето на големи разходи за смарт джаджи - и това е напълно обяснимо. От друга страна, понякога правенето на компромиси в магазина има като краен резултат усещането, че сме дали малко пари, но пък на вятъра. Има и друг начин.

Показва го Yettel. Телекомът с най-богато device портфолио в България насочва вниманието към своята "Смартфон вселена" - не само изгодни оферти с гъвкави лизингови условия, но и услуги, които подпомагат потребителя на всяка негова стъпка като собственик на устройство.

4 смартфона, 3 вноски, 0 лева

За тези, които искат да посрещнат пролетта с нов смартфон, от Yettel представят специални условия за покупка на лизинг на избрани модели. Те покриват целия спектър - от достъпни през среден клас до флагмани. За всеки от тях са в сила промоционални условия при покупка на лизинг - първите три вноски са от по точно 0,00 лева.

Най-достъпен сред избраните смартфони е Motorola Moto G34 5G. Моделът е типичен представител на хитовата Moto G серия - с процесор Qualcomm Snapdragon 695 за адекватна производителност за всекидневните задачи, 6,53-инчов HD+ екран, 50-мегапикселова Quad Pixel основна камера и 128GB място за снимки и видео.

Смартфонът е с много близък до "чистия" Android 14 - допълненията от Motorola са свързани най-вече с камерата и с жестовото управление. Батерията с капацитет от 5000 mAh е достатъчна за цял ден в света на игрите или стрийминга.

Motorola Moto G34 5G може да се вземе без заплащане през първите три месеца, след като излиза по 8,59 лв. на месец с 2-годишен договор с план Total Unlimited 36,99.

Средният клас смартфони е традиционно най-търсен от потребителите, защото балансира цена и възможности. Първият му представител сред избраните от Yettel модели е Xiaomi Redmi Note 13 5G . Той е достъпен, но трудно може да се нарече "младши" модел - 6,67-инчовият AMOLED дисплей, 8-те гигабайта оперативна памет и 108-мегапикселовата основна камера до неотдавна бяха сред отличителните белези само на флагманите.

Смартфонът идва с 256GB системна памет, голяма батерия с бързо 33-ватово зареждане и интеграция с богатата екосистема от уреди на Xiaomi.

Redmi Note 13 5G става ваш срещу 21 лизингови вноски от по 18,59 лева на месец с план Total Unilimited 36,99.

За тези, които искат повече, но все така в рамките на средния клас, Yettel предлага специални условия и за 128-гигабайтовия модел на Samsung Galaxy A54 .

Смартфонът е с флагманска стабилизирана 50-мегапикселова камера, която се комбинира с 12-мегапикселов ултраширокоъгълен модул и 32-мегапикселови селфита. AI подобренията правят модела един от най-добрите камерафони в своята "категория". Екранът е със 120-херцов Super AMOLED панел.

За качествените снимки, но и за доброто представяне при гейминг и други задачи отговаря Exynos 1380 процесорът, който има 4 високопродуктивни и 4 икономични ядра. Така се постига както производителност, така и икономия на 5000 mAh батерията.

В рамките на промоционалния период до края на март лизинговата вноска на Samsung Galaxy A54 е 22,99 лв. за 21 месеца с план Total Unlimited 64,99.

Има и потребители, които не се задоволяват с нещо по-малко от флагман. За тях също има изгоден вариант в рамките на селекцията на Yettel. Това е Huawei P60 Pro във вариант с 256GB памет.

Топ смартфонът залага много на мобилната фотография и не разочарова със своята Ultra Lighting система с два 48-мегапикселови модула и един 13-мегапикселов за стандартна, ултраширока и телефото перспектива към всеки кадър. Те могат да се разглеждат на 6,67-инчовия LTPO дисплей с Kunlun Glass защита.

P60 Pro има достъп до огромен каталог от приложения в App Gallery, а освен това се интегрира с редица други устройства на Huawei. На лизинг той излиза 56,59 лв. за 21 месеца с план Total Unlimited 64,99.

Това не е всичко

Да вземеш нов смартфон изгодно е хубаво, но в случая на "Смартфон вселена" замисълът на Yettel е цялото потребителско изживяване да се постави на друго ниво. Това се вижда и от някои важни детайли, които са валидни за всички изброени по-горе устройства - без значение колко струват.

На първо място, те са не със стандартните две години гаранция, а с 3. Освен това, Yettel е единственият телеком у нас, който ремонтира гаранционните си смартфони в собствен сервизен център.

За допълнително спокойствие на собствениците има и варианти за смарт застраховка на техните устройства. Така се покриват рискове като счупване или кражба. При поръчки онлайн доставката е безплатна за цялата страна.

За много от тези детайли не се и замисляме, докато избираме в магазина, но те правят разлика, ако искаме да се възползваме от устройството си максимално ефективно и за възможно най-дълго време - все пак мобилният телефон заема централно място в нашия ден и заслужава грижа.