Отговорите на въпросите какъв е пазарът на жилищни имоти в Стара Загора и региона, какви са новостите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г. и още - ще разберете в експертната бизнес дискусия, която водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира на 22 юни в Стара Загора.

Водещ на срещата ще бъде Снежана Стойчева - управител на Imoti.net, която ще модерира експертните разговори на тема "За по-добра среда на живот".

В дискусията гл. ас. д-р Мирослав Владимиров от ЕРА недвижими имоти ще разкрие какви за тенденциите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г. Дигиталните решения в жилищното кредитиране ще бъдат коментирани с Даниела Иванова от Пощенска банка, а последните европейски проптех решения за агенции за недвижими имоти ще бъдат разисквани от Силвия Павлова - PropTech Bulgaria.

За финал дискусията на Imoti.net ще обърне внимание на развитието на община Стара Загора. Специално пред гостите представител от общината ще разкаже какви са плановете за развитието на града и региона.

Веднага след срещата в града, екипът на Imoti.net ще продължи към Бургас, където ще проведе финалната си бизнес дискусия от поредицата "За по-добра среда на живот".

Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.