Националният превозвач "България Еър" пуска директни полети до няколко дестинации в Гърция - Солун, Корфу и Крит. Компанията даде началото и на промоционална кампания със специални цени за резервации, направени до 20 юни, за пътуване до края на юли.

Самолетите на "България Еър" ще летят до Солун всеки петък следобед и неделя вечер от 25 юни. До 20 юни клиентите могат да резервиват пътуване през юли на цени от 39 евро еднопосочно и 79 евро за двупосочно пътуване.

Двупосочният билет между София и Корфу ще струва 119 евро, а до Крит - 129 евро. Директните полети до остров Корфу ще се изпълняват всеки петък от 25 юни, а до митичния остров Крит - всяка неделя от 27 юни.

Посочените промоционални цени са крайни, като за Солун включват ръчен багаж 10 кг и дамска чанта/лаптоп, а тези за островите - и регистриран багаж до 23 кг. Цените са валидни до изчерпване на местата в промоционалната класа.

Националният превозвач разшири лятната си кампания още повече, като включи промоционални цени на билетите и по друга морска линия - тази между София и Бургас. Сезонните полети между столицата и черноморския град стартират на 18 юни, а за резервации до 20 юни еднопосочните билети по линията се предлагат на атрактивни цени 27 евро за еднопосочно и 55 евро за двупосочно пътуване.

Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

Всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач "България Еър" е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.