От откриването си в края на 2020 г., бар Adrift Burger в квартала Venice Beach се е доказал като една от най-добрите нови дестинации за хамбургери в Лос Анджелис. Известен принос за това вероятно има обедното меню, което е на разумни цени - с ястия от 8 до 12 долара, както и шеф-готвач със звезда Мишлен Дейвид Майерс, пише Forbes.

Барът е намерил нестандартен подход за добиване на популярност и за печелене на пари. Определено най-колоритното в менюто му е хамбургер на цена на 2000 долара, поднесен в превозно средство за 200 000 долара.

От 15 март до 15 април Adrift предлага промоцията "Burgers & Bentley". Хамбургерът се прави от първокласно говеждо месо, хайвер, годни за консумация златни листа, сирене и трюфели. Но любителите на луска ще могат да се насладят на специалния начин на сервиране, а именно в Bentley GT от 2021 г., който е ще е на разположение на клиента цял ден. За целта Adrift си партнира с компанията Beverly Hills Car Rental.

"Радваме се, че сме част от такова динамично партньорство, което позволява да предоставим на клиентите си подобно изживяване", казва главният готвач и ресторантьор Дейвид Майърс.

За да може клиент да се наслади на пакета Burgers & Bentleys, ще трябва да резервира поне 24 часа предварително и да има валидна шофьорска книжка.