От средата на март верига магазини ГЕРМАНОС въвежда за първи път съвсем нова услуга за търговска верига за мобилни технологии, съобщават от компанията.

Билети за над 400 събития в България и 6 други европейски страни се продават във всички 106 магазина ГЕРМАНОС в 63 града в страната. В най-близкия магазин ГЕРМАНОС  всеки потребител може да си закупи билет за всички събития от каталога на Ивентим, като дори избере на място предпочитаните места по плана на самата зала.

Инсталираният софтуер във  всеки магазин ГЕРМАНОС дава възможност за задаване на опция „Най-добро място", която автоматично запазва най-добрите свободни места в момента.

Билети за концерта на INXS на 1 юни 2007 г. на стадион Академик вече се продават във всички магазини от веригата ГЕРМАНОС в цялата страна. 

Другите актуални събития в България, за които може да се купят билети са концертът на „Вая Кон Диос" на 9 юни в НДК, концертите от София Джаз Пик 2007 (18 април - 18 май), концертите от Европейския музикален фестивал през март-април и много други. 

Събитията, за които могат да се купят билети във всички магазини на ГЕРМАНОС, са над 400 концерти, представления  и спортни събития в общо 7 европейски страни - България, Унгария, Полша, Словакия, Словения, Хърватия и Сърбия.

Съвсем скоро ГЕРМАНОС ще предложи и билети за събития в Австрия и Германия.