Отвори врати първият магазин BILLA в град Чирпан, който е и 150-ият обект на веригата в България, съобщиха от компанията. Размерът на инвестицията възлиза на над 2 млн. лева.

Обектът се намира на бул. "Георги Димитров" №87 и ще посреща клиентите си всеки ден, от понеделник до неделя, между 7:30 и 22:00 часа, с асортимент от над 8000 артикула. 

"За нас в BILLA откриването на всеки нов обект е специално и вълнуващо събитие, особено когато добавяме нов град на нашата карта. Стратегията ни за експанзия в страната напредва с пълен ход и съм щастлив, че днес в Ритейл парк Чирпан отворихме 150-ия си обект в България. Целта ни ес всеки нов магазин да бъдем по-близо да нашите клиенти - както като локация, така и в стремежа си да бъдем винаги на разположение за тях, да предлагаме разнообразие ида правим пазаруването по-лесно и приятно преживяване", споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Ивелина Евстатиева поема човешките ресурси в BILLA България

Ивелина Евстатиева поема човешките ресурси в BILLA България

Тя има управленски опит в редица сектори

Площта на търговската зала възлиза на 860 кв. метра. Магазинът е оборудван с каси на самообслужване, които позволяват на потребителите сами да маркират и да платят с банкова карта своите покупки. В обекта са въведени и редица технологични решения, щадящи природата -електронни етикети с подробна информация за всеки артикул, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление.

Политиката на компанията за устойчиво развитие и опазване на околната среда цели постигане на пълна климатична неутралност до 2040 г.

BILLA България инвестира 2 милиона лева в нов магазин в Сливен

Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас инвестира 2 милиона лева в нов обект в Сливен

Това е третият обект на веригата в града