От 15 май в в магазинната мрежа на най-голямата ритейл верига у нас - Kaufland, ще има широка гама от продукти на технологичния гигант Samsung. Така ритейлърът става първата верига за бързооборотни стоки у нас, която започва да предлага в специална кампания продуктите на корейската компания.

От 15 май до 02 юли тази година всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от ексклузивни цени с до 40% отстъпка на десет избрани продукта Samsung като активират определен брой точки от своите карти за лоялност - Kaufland Card.

Сред продуктите са както смарт телефон и часовник, таблет и саундбар, така и два вида телевизори, монитор за компютър, микровълнова печка и прахосмукачка.

"Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме еднакви ценности - държим на безкомпромисното качество, стремим се към иновации и оптимизации на продуктите и бизнеса ни.

Samsung ще инвестира $230 милиарда за изграждане на най-голямата в света база за производство на чипове

Samsung ще инвестира $230 милиарда за изграждане на най-голямата в света база за производство на чипове

Производствената база ще бъде построена в провинция Кьонгги близо до Сеул

Позиционирането на продукти от портфолиото на Samsung ни дава възможност да разширим асортимента си и да предлагаме актуални предложения на нашите клиенти" - коментира по време на официално събитие по оповод партньорството Симон Хаубрих, който е Директор дирекция "Нехранителни стоки" в Kaufland България

"Щастливи сме, че от днес богат избор от продуктите на Samsung са още по-достъпни за нашите потребители в мрежата на Kaufland България. Сред специалната селекция могат да бъдат открити различни продукти, които улесняват ежедневието, благодарение на иновациите на компанията", заяви от своя страна Мария Синигерова - Маркетинг мениджър в Samsung България.

Двете компании се обединяват за ексклузивно и дългосрочно партньорство, което да подпомогне технологичната достъпност на най-широко ниво. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат още по-достъпни за над 1.2 милиона от клиентите на ритейлъра седмично.

Kaufland разшири най-голямата си логистична база в България и на Балканите

Ритейлър Nº1 у нас разшири най-голямата си логистична база в България и на Балканите

Тя се намира в село Стряма