Доставчикът на офис услуги и работно пространство Regus ще отвори нов офис център в Пловдив на 27 февруари. Центърът ще е четвърти за компанията в България, първите 3 са в София.

Той ще се помещава в бизнес център, разположен на един от основните булеварди в града - "Васил Априлов" и ще се състои от 28 офиса и 124 работни помещения, съобщиха от компанията.

Снимка 339274

С откриването на новия център Regus се стреми да посрещне нарастващото търсене на гъвкаво работно пространство в България и развитието на Пловдив като топ бизнес дестинация.

Компанията очаква през 2018 г. градът под тепетата да привлече инвестиции, които да доведат до 1000 нови работни места.

"След успеха на трите ни офиса в София и забележителния бизнес растеж на Пловдив, беше логично решение тук да се отвори офис центърът на Regus", казва регионалният мениджър на компанията Катерина Ману.

Десислава Митева: Предимства на гъвкавите офис решения, предлагани от Regus

Десислава Митева: Предимства на гъвкавите офис решения, предлагани от Regus

Пазарът на труда в наши дни се променя до неузнаваемост и ето защо ключът за гъвкавата организация на работата е удобството, казва Десислава Митева, генерален мениджър Regus България

Regus има специфична дейност, като дава под наем напълно оборудвани офиси и предлага различни услуги като секретарка, ползване на зали за срещи, електронна поща, виртуални офис услуги и др.

Компанията има мрежа от 3000 локации в повече от 130 държави, където работят над 2 млн. бизнес клиенти. Компанията е амбицирана да увеличи до 10 000 офис центровете си през следващите години.