Нов мащабен ритейл парк ще бъде изграден в София. Новият търговски комплекс HOLIDAY PARK ще обединява под един покрив търговски и офис площи, съобщиха от компанията. Обектът ще се намира на Околовръстния път, в търговската зона до Ring Mall и IKEA.

Освен хипермаркетите на пазарните лидери Технополис и Практикер, на разположение на клиентите ще има и ресторанти, заведения и магазини. Комплексът ще се простира на 50 000 кв. м разгъната площ.

Офис площите в новия търговски център са предвидени специално за нуждите на екипа на собственика на брандовете HOLIDAY PARK, Технополис и Практикер - "Видеолукс Холдинг". 

Посетителите на обекта ще могат да използват безплатен паркинг с над 650 паркоместа.

Откриват обновения търговски комплекс Holiday Park в Стара Загора

Откриват реновирания търговски комплекс Holiday Park в един от основните икономически центрове в страната

Комплексът е най-големият търговски център в региона

"Амбициозният план за новото начинание е в рамките на две години да бъде на етап завършена сграда. Това, което правим, е нещо различно за тази част на града. Тук ще има огромен магазин на Технополис и огромен магазин на Практикер. Ще направим голям развлекателен център с гледка към полите на планината Витоша", сподели Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг.

Управителят на строителна фирма МСК, изпълнител на обекта  - Евгени Борисов, напомни, че по време на дългогдишното партньорство между строителната компания и Видеолукс Холдинг са построени пет магазина и склад на Технополис, както и няколко магазина на Практикер.

Кметът на Витоша инж. Теодор Петков сподели, "че инвестицията на Видеолукс Холдинг е много голям мотив да бъде направена връзката на метрото точно до тук."

Търговският комплекс Holiday Park Перник отваря врати
Обновена

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България отваря врати в Перник

В него ще има добре познати и харесвани от българските потребители международни и родни марки

Видеолукс Холдинг АД е инвеститор и собственик на общо 50 хипермаркета Технополис и Практикер, и на търговски комплекси HOLIDAY PARK в Стара Загора, Перник, Пазарджик и Хасково. Само тази година веригата търговски обекти HOLIDAY PARK откри два обекта - един в Перник и един в Стара Загора.

Първа копка на търговския център на  HOLIDAY PARK в София

Източник: HOLIDAY PARK

Първа копка на търговския център на HOLIDAY PARK в София