Националната агенция за приходите обяви на търг апартамент в центъра на София. Жилището се намира в район "Възраждане", на улица "Овче поле", в близост до бул. "Княгиня Мария Луиза", бул. "Христо Ботев" и Лъвов мост. В непосредствена близост е и метро станция "Опълченска", съобщиха от Агенцията.

Площта му е около 125 квадрата, като към него има и мазе. Намира се на трети етаж в жилищна сграда, която разполага с паркоместа. Районът е с асфалтирани междублокови пространства, зелени площи и детски площадки.

Първоначалната цена, от която стартира продажбата, е 380 000 лв. До 6 декември включително могат да се правят огледи на от кандидат-купувачите, след уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбата. 

Стартовата цена излиза по малко над 3 000 лева на квадрат (1500 евро). Подобна цена е доста приемлива за локация в центъра на София, като имаме предвид, че на подобна цена се продават жилища в по-крайните квартали на столицата. В повечето обяви на агенции за недвижими имоти цените за жилища в центъра на София са средно над 2 000 на квардат. Трябва да имаме предвид обаче, че това стартова цена и ще има наддаване. 

От Audi A6 за 17 000 лв. до камион за 90 000 лева: Какво може да си купите от НАП на търг?

От Audi A6 за 17 000 лв. до камион за 90 000 лева: Какво може да си купите от НАП на търг?

Наддаването е тайно, а началните цени започват от няколкостотин лева

Ценови предложения за закупуването му се приемат до 7 декември при публичните изпълнители от НАП Хасково. До 7 декември трябва да бъде внесен и депозит в размер на 20% от стартовата цена.