Цената на огромно имение в едни от най-скъпите квартали на Лос Анджелис Бел Еър е паднала с цели 22 милиона долара и сега струва 78 милиона долара.

Модерната испанска вила с площ 41 000 квадратни метра, с осем спални и 21 бани е обявена за продажба през май за 100 милиона долара. Въпреки отстъпката, това все още е сред най-скъпите за продажба имоти там, пише Mansion Global.

"Смятахме че това добър ход за коригиране на цената поради настоящия пазар", каза агентът на Листинг Джош Олтман от Дъглас Елиман. "Но не се съмнявам, че в бъдеще може да се продаде за 100 милиона долара."

"Това не само е трофейна къща, но и никога не може да бъде пресъздадена", каза Олтман, отбелязвайки, че последните строителни разпоредби биха попречили на изграждането на дом с такъв размер. В имението има седем закрити бара.

Имотът е завършен по-рано тази година и се нарича Unica. Той е оборудван с най-новите технологии, от осветителна система до външната, устойчива на атмосферни влияния стена.

В имението има редица завидни удобства, включително баскетболно игрище в реален размер, звукозаписно студио, частен театър с 36 места и винарска изба, в която се съхраняват над 1200 бутилки вино.

Долният етаж е посветен на спа и фитнес., като разполага със закрит басейн с капацитет, сауна, парна баня, бар и фитнес студио.

В гаража има място за около 25 автомобила, но височината му позволява да се инсталира асансьор, обясни агентът. Това би могло поне да удвои капацитета за автомобили.