Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас BILLA България представи нова концепция за магазин, която съчетава удобството на кварталния магазин с разнообразието от продукти, предлагани в по-голям супермаркет. Търговецът откри първия си магазин "BILLA Днес" в Добрич, като планира да отвори втори обект в началото на ноември в село Граф Игнатиево, област Пловдив, става ясно от съобщение на компанията.

Магазините на "BILLA Днес" са по-малки от традиционните обекти на веригата, те ще бъдат с площ до 600 кв. м и ще предлагат подбран асортимент от продукти, отговарящи на ежедневните нужди на потребителите.

Магазините на "BILLA Днес" са проектирани да бъдат удобни и лесни за пазаруване, с електронни етикети на рафтове, както и с опции за самообслужване и традиционни каси.

Billa инвестира близо 50 милиона лева в нова складова база в Стара Загора

Най-голямата търговска верига по брой магазини у нас инвестира 50 млн. лв. в нова складова база

Откриването на складовата база ще разкрие 200 нови работни места

Новият магазин в Добрич предлага над 5000 артикула, включително пресни плодове и зеленчуци от България, селектирани по програма "Билла Градини", печива и месо от български ферми, както и сезонни любими продукти.

"С магазините "BILLA Днес" искаме да създадем пространство, в което местните жители да се чувстват у дома си, когато пазаруват. Да познават екипа, който ги обслужва всеки ден, да намират точните продукти, от които имат нужда и да се възползват от атрактивните промоционални предложения, които предлагаме. Новият ни магазин в Добрич съчетава модерен дизайн с удобна локация и качествени продукти от български доставчици, с което сме сигурни, че ще се превърне в предпочитана за потребителите дестинация за пазаруване. Нашата цел е да бъдем все по-близо до нашите клиенти, да превръщаме пазаруването в лека и приятна задача за тях, така че те да имат повече време за любимите си хора", сподели Валтер Волф, главен оперативен директор на BILLA България.

BILLA България отвори първи обект в Чирпан с инвестиция от 2 милиона лева

Веригата с най-голям брой магазини у нас отвори първи обект в Чирпан с инвестиция от 2 милиона лева

С асортимент от над 8000 артикула