"България Еър" планира допълнителни полети до Амстердам и Мадрид през август и септември, съобщиха от авиокомпанията. 

"По този начин авиокомпанията се стреми да отговори на високото търсене и да бъде в помощ на всички свои клиенти, като предложи още повече възможности за удобно пътуване до избраните дестинации."

"България Еър" и ITA Airways подписаха кодшеър споразумение за съвместни полети

"България Еър" и ITA Airways подписаха кодшеър споразумение за съвместни полети

Пътниците вече могат да летят от София до 14 красиви кътчета в Италия

Като вълнуваща европейска столица, Мадрид приветства все повече и повече посетители. За да улесни осъществяването на мечтаното пътуване до пъстрия и топъл град, "България Еър" предлага допълнителни полети на 1-ви, 8-ми и 15-ти август.

Във връзка с големия брой студенти и туристи, които очакват да посетят красивия и цветен Амстердам, към ежедневните си полети до нидерландската столица авиооператорът добавя и втори полет на 29-ти август, 1-ви, 3-ти и 4-ти септември.

От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От 25 юни полетите между двата града ще се изпълняват всеки ден

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач. За това "България Еър" е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.