Чудите се в какво да държите спестяванията си - в среда на рекордно ниски лихви по депозитите и три пъти по-висока инфлация? Или пък може би искате да разберете кои ще са горещите инвестиционни възможности или най-големите предизвикателства на 2020-та година? Форумът "Силата на инвестициите. Експерти говорят за пазарите", организирано от Infostock.bg, ще даде отговор на всичките ви въпроси.

Под формата на дискусия водещи експерти и професионалисти ще говорят, изхождайки от своя практически опит, на достъпен и разбираем език и за всички, които искат да научат повече за тенденциите на финансовите пазари и новите трендове в инвестирането.

Форумът ще се проведе на 10.10.2019 г. в хотел InterContinental в София, с начален час 8:30 сутринта. Научете повече за събитието и резервирайте своето място. Mестата са ограничени.

В три панела ще чуете мнението на финансовите експерти, както и реално търгуващи трейдъри, кои ще са най-актуалните трендове, възможности и предизвикателства на финансовите пазари през 2020-та година.

Ще започнем с панел "Психология в инвестирането и лични финанси", на който сме поканили българските "светила" в поведенческите финанси и управлението на активи. Те ще ви разкрият детайлна информация по ключови теми, които най-вероятно ви вълнуват като: как да инвестираме в среда на рекордно ниски лихви по депозити и висока инфлация; какво трябва да включва един потенциален план и стратегия за подсигуряване на спокойни старини; най-често срещаните инвеститорски грешки и как да се предпазим от тях; как ни подвежда нашия мозък; и накрая в какво държат спестяванията си професионалистите?

Повече информация за нашите лектори в панела можете да получите от специалната страница посветена на събитието.

След кратка пауза всички с интерес към родния капиталов пазар, ще получат повече информация от втория панел - "Българският капиталов пазар - проблеми и перспективи. Какво да очакваме през 2020-та година?". Той ще стартира точно в 10:30 часа и в много по-голяма степен ще се фокусира върху перспективите, отколкото върху "познатите до болка" проблеми на БФБ.

От панела ще научите отговорите на въпроси като - изпълнява ли родният капиталов пазар основните си функции и какви са резултатите от последните години; могат ли родните акции да се определят, като евтини, въз основа на резултатите си, пазарните си оценки и съпоставени с останалите регионални пазари; могат ли спестителите да гледат на БФБ, като на "спасителен остров" в момент на несигурност и подходящ ли е пазарът ни за пенсионни инвестиции; професия трейдър на БФБ - мит, или реалност; как професионалистите инвеститори подбират инвестициите си на БФБ; поглед към пазара през погледа на една нова за борсата компания и др.

И отново след кратка пауза ще завършим с това, което вълнува голяма част от всички спестители - международните пазари. Заключителният трети панел от събитието на тема - "Международни пазари. Заплахи и инвестиционни алтернативи за 2020-та година" ще стартира точно по обяд - в 12:00 часа.

На него експертите ще започнат с това, което със сигурност вълнува всички - "Ще видим ли криза през 2020-та година и кои са потенциалните заплахи и фактори за това?". Дискусията ще продължи с обсъждане на потенциалните "горещи активи" на 2020-та година, като ще бъде обърнато внимание на основните класове сред тях и как могат да се представят през следващата година. По традиция, панелът ще завърши с отговор на това - в какви активи са инвестирали личните си спестявания панелистите.

В края на всеки от панелите, ще имате възможност да зададете и въпросите, които ви вълнуват най-силно по съответната тема. За да имате възможност да направите това обаче, е добре да заявите своето място в дискусията възможно най-скоро, защото местата са ограничени.

За повече информация относно панелите, програмата и лекторите, моля посетете специалната страница на събитието "Силата на инвестициите. Експерти говорят за пазарите".