Трудно е да си купите лош чифт безжични слушалки в наши дни. Пазарът измина дълъг път от ранната ера на истинските безжични слушалки, когато трябваше да се справяме с посредствено качество на звука и ненадеждна производителност, всичко това в името на изоставянето на кабелите. Сега нещата са много по-различни. След няколко поколения продукти от научени уроци, компании като Sony, Apple, Samsung и други пускат най-впечатляващите си слушалки досега.

Можете да получите феноменално шумопотискане и качество на звука в първокласното ниво на слушалките, ако сте готови да похарчите много, пише специализираното издание The Verge. Но това не винаги са най-важните критерии за всички: може би търсите перфектните слушалки за фитнес или комплект, който работи еднакво добре за обаждания в Zoom, както и за възпроизвеждане на любимите ви плейлисти и подкасти. Технологичните компании все повече карат своите слушалки да работят най-добре с техните собствени продукти чрез ексклузивни характеристики и функционалност, така че това е друго нещо, което трябва да имате предвид, докато пазарувате.

SONY WF-1000XM4

По отношение на цялостното съвършенство, най-добрите безжични слушалки, които можете да получите, са WF-1000XM4 на Sony. Те имат ненадмината комбинация от първокласно активно шумопотискане, чудесно детайлен звук и дълъг живот на батерията. Но също така имаме редица други избори въз основа на други фактори, които може да класирате по-високо

JABRA ELITE 3

Най-добрите слушалки под 200лв.

Понякога всичко, от което се нуждаете, са основите и това е мястото, където слушалките Elite 3 на Jabra успяват да се издигнат над пренаселеното поле на конкуренцията под 200лв. Техният звук поставя известен акцент върху баса, но все пак успява да премине през добре балансиран като цяло с много добра яснота за този ценови диапазон.

Слушалките издържат до седем часа непрекъснато възпроизвеждане, а компактният калъф побира три допълнителни зареждания. Техните големи физически бутони са лесни за използване, а слушалките са класифицирани като IP55 за устойчивост на прах и вода.

На Elite 3s липсва многоточковата функция, с която Jabra отдавна е известна - това е основната жертва, която правите за цената - но като подобрение от предишни модели, всяка слушалка може да се използва самостоятелно в моно режим. И са изключително удобни за носене на дълги участъци. Не получавате функции като активно шумопотискане или безжично зареждане, но Elite 3s работят надеждно със силен Bluetooth сигнал. Те са страхотна стойност за парите си.

BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS

Най-добрите шумопотискащи слушалки

Слушалките QuietComfort Earbuds на Bose са идеални за Sony, когато става въпрос за ефективността на тяхното активно шумопотискане - и вероятно с косъм по-добри. Подобно на основния си съперник, слушалките QC имат форма и покритие, което излъчва качество.

С мобилното приложение на Bose можете да изберете ниво на шумопотискане, което е идеално за средата, в която се намирате. Калъфът им за зареждане е малко тромав, но поддържа безжично зареждане. Слушалките QC също се справят с гласови повиквания по-добре от повечето, така че това е още един плюс в замяна на скъпата им цена.