Създадени да съчетаят невероятната преносимост и гъвкавост с повече мощност, серията Yoga на Lenovo е пионер в откриването на възможности за потребителите, които обичат гъвкавостта. Брандът Yoga се разширява непрекъснато, за да задоволи нуждите на своите клиенти да притежават първокласни устройства. В днешната хибридна среда, новото поколение YOGA устройства са предназначени да помогнат на потребителите да се справят с предизвикателства и да откриват нови възможности да се свързват, работят, творят и да бъдат себе си. Новите линии Yoga на Lenovo достигат върховете на производителността, гъвкавостта и имплементират в себе си безброй смели иновации. Тези ултратънки лаптопи интегрират комфортен дизайн и са създадени да ви донесат първокласни изживявания. Тази година серията отбелязва своите 10 години и продължава да ни вдъхновява да творим и да бъдем себе си.

Снимка 585915

От първото устройство, създадено преди 10 години Yoga не изневерява на същността си да бъде смела, иновативна и винаги близо до нас.

През годините Lenovo успява да се позиционира успешно, не само като технологична, а и като активна социално отговорна компания. Компанията намира място сред 100-те най-устойчиви компании в света според класацията Corporate Knights Index и като една от най-иновативните според Boston Consulting Group. Lenovo непрекъснато се стреми към иновации, това е и причината точно на своя рожден ден компанията да обяви услугата си за компенсиране на CO2, която ще бъде като стандарт в новите лаптопи Lenovo Yoga от 7-мо поколение в Европа, Близкия изток и Африка. Клиентите, закупуващи новите продукти на Yoga, ще пазаруват с увереността, че средните емисии на всяко устройство през жизнения му цикъл - от производството, доставката и средната употреба до пет години - ще бъдат компенсирани. Това се случва благодарение на едната от няколкото одобрени инициативи на ООН, свързани с изменението на климата (UNFCCC). Финансираните проекти са в полза на общности по целия свят и се осъществяват чрез инициативи, които подкрепят производството на възобновяема енергия. В допълнение към това преди дни от Lenovo обявиха първото си предложение за използване на зелени банкноти като част от 1,25 милиарда долара облигации с двоен транс. Предложението е най-голямата дебютна облигация за сегмент околна и социална среда (ESG) в технологичния сектор през 2022г. Тази стъпка бележи важен момент от ESG стратегията на компанията и подкрепя амбициозната цел за Net-Zero компания до 2050г. Това, както вече споменахме е ключов момент от достигането на интегрираните цели и амбиции на Леново, свързани с климата и устойчивостта, за да изгради по- зелено бъдеще за всички.

Снимка 585914

Иновациите са неизменна част от нашето минало, настояще и бъдеще и е хубаво да виждаме, че съществуват компании, които не се ограничават от това просто да създават устройства, а влагат в тях, идея, енергия, кауза и смисъл.

Ако все още се чудите, дали трябва да притежавате такова мултифункционално устройство се убедете сами: https://www.lenovo.com/bg/bg/yoga/