Серията Note на Samsung винаги е чакана с нетърпение - и винаги има защо. Моделите предлагат най-доброто, което лидерът на пазара може да предложи и всяка година качват осезаемо нивото. В година, в която несигурността ни залива отвсякъде, Samsung останаха верни на себе си.

Money.bg имаше възможността да прекара един час с Note20 Ultra и впечатлението от новия модел определено е добро.

Снимка 491896

Източник: Samsung

Note20 Ultra, традиционно насочен към бизнеса, е станал още по-стилен, особено в матовия "мистичен бронз" и извития 6,9" екран, защитен от Corning Glass Victus. Samsung, лидери в производството на мобилни дисплеи, са дали всичко от себе си, като тази година включват и опресняване от 120Hz, което прави разглеждането на страници и игрите още по-приятни.

Снимка 490966

Източник: Samsung

Говорейки за игри, компанията тази година се насочва и към геймърите, като 100 игри от Xbox могат да бъдат играни на телефона. За това спомага и мощният процесор Exynos в комбинация с 12GB RAM.

Но Samsung не са забравили основните си потребители от света на бизнеса и са обновили запазената марка S-Pen. При Note20 Ultra тя работи още по-бързо и предоставя нови възможности за дистационен контрол на телефона. Записването на бележки е по-лесно, а функцията за разпознаване на ръкописния текст и конвертирането му определено е полезна.

Снимка 490967

Източник: Samsung

Камерата също впечатлява с 5-кратното си оптично приближение. Видеото също е добро, а телефонът поддържа и 8К, но за повечето режими ще ви трябва и добра светлина.

На пръв поглед Note20 Ultra има всичко необходимо да запази короната си и със сигурност ще се хареса както на досегашните потребители на серията, така и на по-широката аудитория, която иска най-доброто - и все пак може да си го позволи, тъй като цените започват от малко над 2 500 лв.

Снимка 491897

Източник: Samsung

Заедно с него Samsung представи и безжичните слушалки Galaxy Buds Live, които дойдоха в същия цвят. Първите впечатления са за приятен, плътен звук и удобна форма, а компанията обещава до 6 часа живот на батерията и до 20 часа с кейса.

Снимка 491898

Източник: Samsung

Как можете да се сдобиете със Samsung Galaxy Fold?

Как можете да се сдобиете със Samsung Galaxy Fold?

Участвайте в съвместната игра на Money.bg и Samsung и може да спечите смартфона