Досегашният директор "МСП дистрибуция" Десислава Симеонова влиза в Управителния съвет на ОББ и Кънтри мениджмънт борда на КВС Груп България, считано от януари, като официалното вписване в Търговския регистър е от 1 февруари.2019 г.

Назначението ѝ идва след като Франк Янсен, досегашният изпълнителен директор "Малки и средни предприятия и корпоративен сегмент", беше назначен като главен финансов директор на КВС Груп Ирландия. Симеонова ще поеме управлението на същия ресор.

Десислава Симеонова има магистърска степен по право. Започва професионалното си развитие като стажант-юрист в Софийски градски съд. През 2000 г. е назначена като публичен изпълнител в Агенция за държавни вземания към Министерство на финансите. Впоследствие работи и като юрисконсулт към Правната дирекция и експерт към Инспектората на същата институция.

В периода 2004 - 2008 г. работи като юрист в Българска народна банка, управление "Банков надзор". Присъединява се към екипа на СИБАНК преди повече от 10 години на позиция "корпоративен секретар". След това последователно ръководи дирекция "Правно обслужване и методология", а през 2016 г. става директор "Малки и средни предприятия", постигайки отлични резултати в своя сегмент.

След придобиването на Обединена българска банка от белгийската финансова група KBC, през 2017 г. Десислава Симеонова поема функцията директор на дирекция "МСП дистрибуция" в ОББ.