Вторият магазин на Xiaomi в България отвори врати в Sofia Ring Mall, етаж 1, за да зарадва всички фенове на бранда с още по-широка селекция от иновативни продукти. Откриването на още един Xiaomi обект в България е от ключово значение за затвърждаването на позициите на бранда в страната и демонстрира желанието на компанията да е възможно най-близо до крайния потребител.

За да зарадват още повече своите фенове, от Xiaomi са подготвили игра с награди, която стартира веднага след откриването на новия обект. Всеки, посетил оторизирания магазин на Xiaomi в Sofia Ring Mall през месец февруари, ще може да участва в игра с 10 страхотни награди, сред които най-новия смартфон на бранда от серията Redmi Note - Redmi Note 13 Pro+ 5G, смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro, електрическа тротинетка-скутер, прахосмукачка-робот, пречиствател за въздух, еър фраер и други смарт устройства на бранда. Компанията кани всеки да отиде и разгледа магазина, да попълни талон за участие, да го пусне в урната на касата в магазина и да изпробва късмета си.

В допълнение към разрастването на физическите обекти Xiaomi предприема важни стъпки и в посока подобряване на онлайн присъствието си, за да осигури възможно най-доброто онлайн изживяване за своите потребители. Тази година официалният онлайн магазин на бранда предстои да бъде подобрен, за да обслужва българските потребители още по-бързо и качествено. Инициативата е в съответствие с мисията на Xiaomi да направи висококачествените технологии достъпни за всички.

"Интелигентната свързаност става все по-голяма част от живота на хората, а ангажимента на Xiaomi към развитието на екосистемата "Human x Car x Home" засилва допълнително този ефект. За нас е важно потребителите ни да имат лесен достъп до иновативните смарт решения, които Xiaomi предлага, за да можем най-добре да отговорим на техните очаквания и нужди", сподели Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi в България.

"Засилването на присъствието ни в София е доказателство за ангажимента ни да бъдем по-близо до истинските Xiaomi фенове. Една от основните ни цели е подобряването на клиентското изживяване и с отварянето на новия ни магазин в Sofia Ring Mall даваме възможност на още повече потребители да се докоснат до продуктите ни.", заяви Екатерина Пейковска, Заместник-управител на "Нов свят - Електронни технологии", и допълни: "Постоянно се стремим да подобряваме представянето на продуктите и компанията като цяло. Тази година ще обновим нашата платформа за онлайн пазаруване mi-bulgaria.com, за да отговаря напълно на международните стандарти на Xiaomi визуално и функционално. По този начин ще осигурим на аудиторията извън София по-лесен и бърз достъп до продуктите на бранда."

След успешния старт на първия си магазин през 2021 г., решението на Xiaomi да открие втори обект в София подчертава отдадеността на бранда към подобряването цялостното преживяване на клиентите. Новият магазин в Sofia Ring Mall има за цел да осигури на технологичните ентусиасти и феновете на Xiaomi удобен достъп до широка гама от смарт продукти и е част от по-широката стратегия на компанията за разширяване на обхвата си извън столицата.

Всички фенове на иновативните технологии, които нямат търпение да се докоснат до най-актуалните предложения на Xiaomi, могат да посетят новия оторизиран магазин в Sofia Ring Mall, етаж 1.

Правилата за участие в играта можете да откриете на следния линк.

За Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation е основана през април 2010 г. и е включена в Хонконгската фондова борса на 9 юли 2018 г. (1810.HK). Xiaomi е компания за потребителска електроника и интелигентно производство на смартфони и интелигентен хардуер, свързани с платформата "Интернет на нещата" (IoT).

Възприемайки визията "Да бъдем приятели със своите потребители, да бъдем в техните сърца като любима компания", Xiaomi непрекъснато се стреми към иновации, висококачествен потребителски опит и оперативна ефективност. Компанията създава впечатляващи продукти на разумни цени, осигурявайки възможност на всички по света да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии.

Xiaomi е една от водещите компании за смартфони в света. През септември 2023 г. MAU на MIUI достигна приблизително 623 милиона в световен мащаб. Компанията също така е създала водещата в света потребителска AIoT (AI+IoT) платформа с 699 милиона смарт устройства, свързани към нейната платформа към 30 септември 2023 г., с изключение на смартфони, таблети и лаптопи. Продуктите на Xiaomi се предлагат в повече от 100 страни и региони по света. През август 2023 г. компанията влезе в списъка Fortune Global 500 за пети път, класирайки се на 360-то място.

Xiaomi е част от Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index и Hang Seng China 50 Index.

За повече информация за компанията, посетете https://www.mi.com/global/discover/newsroom.