Считано от 27.06.2022 година "Автомотор Корпорация" АД вече не е оторизиран дилър за продажба на нови автомобили Citroen и гаранционни ремонти на френската компания за градовете София, Пловдив и Видин.

Настоящите клиенти на марката могат да се обръщат към официалния вносител "София Франс Ауто" за всякакви въпроси, свързани с поръчка и доставка на автомобили, както и при необходимост от гаранционни дейности.

Към днешна дата търговската и сервизна мрежа на Citroen обхваща 16 центъра за продажба на нови автомобили и 18 - оторизирани да предлагат резервни части и сервиз. Пълна информация за актуалната дилърска мрежа на марката е публикувана на официалната сраница на компанията.

Две нови предложения с нестандартен дизайн от Citroen (Видео)

Две нови предложения с нестандартен дизайн от Citroen (Видео)

Изцяло електрическият ë-C4 X е позициониран между C4 и флагмана C5 X

Част от SFA RETAIL - ритейл центровете от собствената мрежа на "София Франс Ауто", вече предлагат продажба на нови автомобили Citroen, както и оторизиран сервиз за всички превозни средства с френската марка.

Най-новите центрове, които посрещат клиенти на Citroen, са "Ес Еф Ей Ритейл - Велико Търново", "Ес Еф Ей Ритейл - София 1" на бул. "Цариградско шосе" 236, "Ес Еф Ей Ритейл - София 2" на бул. Петър Дертлиев 23, и "Ес Еф Ей Ритейл - Пловдив". В допълнение към това, оторизираната сервизна мрежа на Citroen се увеличава с още два сервизни центъра - "Ес Еф Ей Ритейл - Бургас" и "Ес Еф Ей Ритейл - София 3" на бул. "Ботевградско шосе" 459.