Revolut, глобалното финансово приложение с 25 милиона клиенти по целия свят, е готово да пусне нов абонаментен план Ultra. Той ще предлага изключителни предимства и се очаква да е достъпен за потребителите през пролетта на 2023 г.

Всички съществуващи клиенти на приложението с планове Premium и Metal са поканени да се присъединят към списъка с чакащи и ще получат ранен достъп до Ultra през следващите няколко месеца. Всички нови и съществуващи клиенти също могат да получат ранен достъп и да отключат офертата за 5% кешбек за покупки, направени през първия месец с Ultra, като се запишат в списъка за чакане. 

Освен това Ultra ще осигури връщане на пари в партньорство с различни брандове.

Не само това, новият план на Revolut ще осигурява безплатен достъп до салоните на повече от 1200 летища. Говорейки за това, Тара Масуди, генерален мениджър Premium Products, каза:

"Много от нашите клиенти се интересуват от финансови продукти, които предлагат по-голямо удобство. Този нарастващ пазарен дял е насочен към нова дефиниция на по-функционален лукс. Това са потребители с високи доходи, хора с кариера, които искат да изградят стабилен пасивен доход и които целят да се наслаждават на живота, да са в крак с най-новите тенденции и да пътуват няколко пъти в годината."

Приходите на Revolut от криптовалути пресъхват

Приходите на Revolut от криптовалути пресъхват

Нестабилният крипто пазар води до рязък спад

Според думите й, за да изпълни очакванията на клиентите си Revolut стартира членство, което предлага максимален избор и гъвкавост при управлението на финансите.

"Няма пакет, подобен на този, който пускаме в Европа, и нито един играч, който може да предложи такъв продукт. Възприехме оригинален подход, за да предложим уникална карта и план за членство на хора, които обичат изискани пътувания и изживявания в начина на живот, както и безпроблемни инвестиционни продукти", каза още Тара Масуди.

Най-луксозното членство на Revolut отваря врати към свят на привилегии и награди за пътуване и луксозен начин на живот. Скоро ще бъдат обявени повече от предимствата, които ще включват безплатен достъп до летищни салони, връщане на пари и ниски такси за инвестиционни продукти на Revolut.

Основателят на Revolut Николай Сторонски се отказа от руско гражданство

Основателят на Revolut Николай Сторонски се отказа от руско гражданство

Мениджърът е четвъртият от топ руските милиардери, който се отказва от гражданството си

Планът Revolut Ultra също така ще предлага връщане на пари и отстъпки в партньорство с любимите марки на клиентите си, отговаряйки на различни нужди за уелнес и начин на живот, в зависимост от местоположението на потребителя.