Веригата за спортни стоки Sport Depot открива своя първи магазин в град Перник. От компанията съобщават, че той ще отвори врати на 7 aприл в новия търговския център Mall Pernik.

Специално за откриването клиентите ще полцват 20% намаление на всички стоки в магазина. То ще бъде активно в периода от 7 до 10 април и ще даде възможност на всички любители на спорта да проследят последните тенденции в спортната мода.

Sport Depot Перник е разположен на площ от 400 кв. м ще предлага голям избор от спортни облекла, обувки и екипировка. Перничани и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортa от световни топ марки като Adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour и много други.

Както и в останалите магазини на марката и в новия ще има разнообразие от спортни и туристически облекла и обувки, аксесоари за плуване, фитнес оборудване, както и детски сектор.

"Радваме се да ви поканим на откриването на първия ни магазин в град Перник. Заповядайте на 7 април и споделете с нас емоцията на този ден, потопете се в атмосферата на нашия нов магазин и се възползвайте от празничните ни оферти и промоции", призова Иво Тодоров - маркетинг директор на Sport Depot.

Магазинът е разположен на ет. 2 в Mall Pernik с адрес ул. "Св. св. Кирил и Методий" 23 и ще очаква всички любители на спорта всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

Българската верига за спортни стоки има магазини в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Велико Търново, Хасково, Благоевград, Габрово, Ловеч, Дупница, Банско, Боровец, както и в гръцкия град Солун.