Националният превозвач "България Еър" удължава срока за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли. Така повече хора ще могат да се насладят на още по-приятно и комфортно пътуване до 18 международни дестинации, сред които Атина, Ларнака, Палма де Майорка и други пленяващи с историята и красотата си градове, както и възможност за пътуване от и до Варна и Бургас.

Промоционалните условия са валидни за закупуване на самолетни билети в бизнес класа, където пасажерите получават повече уединение, допълнителен багаж, приоритет при чекирането и качването в самолета, достъп до бизнес салоните на летищата, повече точки в програмата FLY MORE и могат да се насладят на изкушаващо четиристепенно меню.

"България Еър" пуска допълнителни полети до Амстердам и Мадрид

"България Еър" пуска допълнителни полети до Амстердам и Мадрид

През август и септември

Билетите, закупени в промоционалния период, могат да бъдат използвани за пътувания до 30 октомври 2022г.

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач. "България Еър" е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона.

От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От 25 юни полетите между двата града ще се изпълняват всеки ден

В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.