Още от пръв поглед Mastercard UNIVERSE разчупва представата за кредитна карта - металният й блясък отразява красотата на минималистичния дизайн в черно и сребро, а знакът за безкрайност допълва усещането за ексклузивност. Съвместен продукт на Пощенска банка и Mastercard, тя излиза на пазара в навечерието на 30-годишнината на банката, за да предложи съвършено клиентско изживяване на най-специалните ѝ клиенти. Създадена е за модерния човек, който живее динамично, цени времето си, преследва мечтите си и постоянно открива нови възможности пред себе си. Mastecard UNIVERSE е този стилен аксесоар, който откликва на динамичните потребности на притежателя си по уникален начин, променя представите за възможно и невъзможно, придава нов смисъл на някои клишета за живота.

Клиентът е цар

Ако разполагаш с Mastercard UNIVERSE, горното не е корпоративно клише, а реално усещане. Имаш личен банкер в един от новооткритите Premium центрове от ново поколение на Пощенска банка. Това означава, че имаш доверен човек, който ще ти предложи най-доброто банково решение за теб във всяка ситуация. Винаги можеш да избереш между видео среща с него или консултация в уютната конфидециална обстановка на Premium центъра. За всякакви въпроси и нужда от съдействие разчиташ на денонощно обслужване 24/7 - от Premium линията на банката винаги те дели едно телефонно обаждане, независимо от това колко е часът.

Времето е пари

А днес - вероятно повече от пари. Най-яркият пример сред множеството екстри на Mastercard UNIVERSE, които ти спестяват значителни количества от този безценен ресурс, е Concierge. Това е персонален асистент, който се грижи за желанията ти, независимо в коя точка на света се намираш. Услугата Concierge е достъпна само с едно телефонно обаждане и е най-комфортният начин да направиш резервация в хотел, ресторант, да резервираш самолетни билети, както и билети за специални събития. Можеш да разчиташ на Concierge във всички сфери на живота си: в забързаното работното ежедневие и в свободното време, на път и у дома.

Животът е пътуване

Модерният човек е пътуващ човек, а днес спокойствието и безопасността на път са по-важни от всякога. Mastercard UNIVERSE осигурява ценното усещане за комфорт при пътуване по много начини. Чрез Програма LoungeKey™ имаш достъп до над 1000 специални салона в летища по цял свят, както и 10 безплатни посещения в тях на година. Ползваш постоянен безплатен достъп за двама в салоните "Плиска" и "Преслав" на летище София, както и в салоните JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. За да не губиш връзка със своя свят, на летището, в хотела, както и в над 1 млн. точки разполагаш с безплатен високоскоростен интернет Boingo Wi-Fi. Отпада и ангажиментът ти непрекъснато да подновяваш застраховката при пътуване, защото получаваш безплатна застраховка "Помощ при пътуване" с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

Щастието е въпрос на избор

От малките избори, които правиш всеки ден, зависи качеството на живота ти. Обяд с приятел, спа уикенд със семейството, подарък без повод - дребните неща могат да превърнат един обикновен ден в незабравим за теб и важните хора в живота ти. Mastercard UNIVERSE предлага атрактивни възможности и в това отношение. С иновативната карта ползваш отстъпка в реномирани хотели и заведения като Hilton, Grand hotel Millenium, Lucky Bansko, ARTE Spa&Park във Велинград и други, както и в магазини за бижута Altinbas.

Със своя внушителен пакет от удобства и привилегии Mastercard UNIVERSE наистина носи усещането за вселена от нови възможности. Повече информация можеш да откриеш в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.