Иван Иванов, понастоящем старши мениджър „Продажби“ в компанията,  заема позицията старши директор "Корпоративни продажби" в Мтел от 1 юли, съобщиха от компанията.

Основните му отговорности на новата длъжност ще са обслужването на всички корпоративни клиенти на компанията, разработването на нови продукти, които да отговарят на техните нужди, и продажбата им.

Иван Иванов е завършил специалност „Право“ в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Своята кариера в телекомуникационния сектор започва преди 16 години от най-ниските нива в йерархията като  търговски консултант в магазин на Мтел.

Развивайки потенциала и уменията си, постепенно той израства в кариерата си и достига позицията бизнес консултант за корпоративни клиенти.

През 2004 година се премества в Глобул, където е началник на отдела за стратегически клиенти. От 2008 до 2010 година развива свой бизнес с франчайз магазини на Глобул.

През 2010 година Иван Иванов се завръща в Мтел, където заема последователно позиции като мениджър „Потенциални клиенти“, старши регионален мениджър и старши мениджър „Продажби“.

За тези шест години той успява да се докаже като ефективен мениджър и постига изключителни търговски резултати, заради което и сега поема обслужването на всички корпоративни клиенти на Мтел.