В дните от 6 до 8 ноември 2023 г. британската столица Лондон посреща представители на повече от 100 държави, които ще представят водещи имена от местния туристически бизнес.

През тази година "България Еър" има удоволствието да участва на българския щанд на 43-тото издание на световното туристическо изложение в качеството си на национален превозвач на страната.

Под номер N6 - 210 посетителите на изложението може да открият щанда на "България Еър", където да получат актуална информация, както и отговор на всички свои въпроси, свързани с директните линии на авиокомпанията.

Снимка 640847

Като единствен представил на авиационната индустрия от България в международния туристически форум WTM London 2023, авиокомпанията ще сподели всички новини, свързани с оперирането на редовните си линии - зимното си разписание, повече детайли по доставката на новите си самолети Airbus A220, както и богатото портфолио от предлагани услуги.

Нека поговорим за пътувания!

Националният превозвач се стреми да предостави на своите пасажери най-добрите условия за приятни полети с модерните самолети на Airbus. Пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн.

Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.