Току-що ремонтирано викторианско имение в Сан Франциско търси собственик от година, но пред продажбата ѝ има един проблем, пише Business Insider.

Вътрешността на имота е реновирана и обзаведена в модерен стил. То е закупено през 2014 г. за 1,5 милиона долара и е подложено на основен ремонт. Пететажната сграда има гараж за четири автомобила.

Домът разполага с високи над 3 метра тавани с дървена ламперия по поръчка, а на първия етаж има голям салон. Стълбището е стоманено и от едната му страна има почти 10-метров бамбук.

И другите пространства в къщата са обзаведени луксозно. В някои стаи гледките са към центъра на града. Има четири спални и всяка от тях разполага със собствена баня, а едната от тях е разположена на целия последен етаж. Градината е затворена и придава усещане за уединение, въпреки централното разположение на имота.

Но въпреки че къщата в квартал Кастро изглежда като мечта, купувачите не се интересуват от нея на обявената цена, пише Business Insider. Първоначално къщата се продаваше за над 12 милиона долара. Затова сега цената е смъкната до 8,5 милиона долара.

Надеждата е, че сега луксозното имение ще намери новите си собственици, какво и би било логично да се случи, предвид върха на имотния балон в САЩ в момента.