От днес, 8 април 2024, дългоочакваният иновативен модел безжични слушалки от отворен тип Huawei FreeClip е наличен на българския пазар, в два атрактивни цвята - тъмнографитено и бледолилаво. До 21 април включително те се предлагат в комплект с фитнес гривната Huawei Band 8 на препоръчителна цена от 399 лева в търговската мрежа на Yettel, Vivacom, Технополис, Zora, избрани партньори на дистрибутора Поликомп като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, и онлайн магазина на A1.

Веднага след обявяването си през декември 2023, моделът предизвика истински фурор на китайския пазар и успехът му бързо се разраства в цял свят благодарение на изключително успешната реализация на концепцията за отворен тип слушалка.

Снимка 667935

Иновацията C-bridge Design

Част от все по-богатата колекция Fashion Forward на Huawei, Huawei FreeClip са олицетворение на перфектната комбинация от стил и комфорт. Те развиват идеята за клип-механизъм в специално проектиран C-bridge Design, балансиращ размера, теглото и качеството на цялата слушалка. В разработването на дизайн, който работи едновременно в полза на естетиката, акустиката, управлението, стабилността и издържливостта, са инвестирани три години на анализ и тестове на база на данните за слуховия апарат на над 10 000 души. Структурата включва никелово-титаниева мемори сплав, като всяка слушалка тежи едва 5.6 грама и не натоварва дори при целодневно носене. Тя е съставена от акустично топче, което застава от предната част на ухото, до ушния канал, но без да навлиза в него, т. нар. Comfort Bean - малко по-голямо "бобче", заставащо зад ухото, и гъвкав мост между тях, чиято стегнатост се адаптира при носене.

Звук, батерия, контрол, водоустойчивост и симетрия

Качеството на звука се гарантира от двоен магнитен драйвер и система за обръщане на звуковите вълни, така че вие да чувате добре, а околните - нищо. Батерията издържа до впечатляващите 36 часа с овалния кейс за зареждане, налице е IP54 защита от прах, пот и вода, мостът между двете части на слушалката служи и за контролирането на операциите с жестове. Налице е също система за неутрализиране на околния шум на вятъра при провеждане на разговори.

За още по-голямо удобство, двете слушалки са напълно еднакви и при поставяне сами определят коя влиза в ролята на дясна и коя на лява.

Снимка 667933

Стабилност и осъзнатост - перфектни за спорт на открито и закрито

Huawei FreeClip имат две основни специфични предимства, които ги правят идеални за активно спортуващите - стабилност и предоставяне на нужната осъзнатост за околната среда. Фактът, че не навлизат в ушния канал, ви дава възможност да регистрирате достатъчно от по-силните и резки шумове около вас, например от автомобили и клаксони при колоездене или джогинг в градска среда. Самият C-Bridge Design ги прави още супер стабилни дори при много бурни движения, на практика е много трудно да загубите слушалка. Включената в комплекта до 21 април фитнес гривна Huawei Band 8 с многество функции и издържлива батерия е още един стимул да посрещнете пролетта с повишена двигателна активност.

Снимка 667934

Комфорт през целия ден - и за офиса

Отново осъзнатостта и цялостният комфорт правят Huawei FreeClip идеални за работа в офиса. Можете да си пуснете лека музика, без да сте напълно изолирани от колегите си, да превключвате удобно между нея и телефонните разговори, и дори да не ги ползвате в определено време, да забравяте, че са на ушите ви. Не предизвикват неминуемото дразнене при дълго носене, както In-ear моделите, а дългият живот на батерията - до 8 часа, без да прибягвате до кейса, правят един цял работен ден с тях напълно възможен.

Богат избор от аудио за всеки вкус в Месеца на здравето на Huawei

Huawei FreeClip са много модерен и иновативен Open-ear модел с атрактивен Fashion Forward дизайн и специфични предимства пред традиционните безжични слушалки. Те са част от все по-богатото аудио портфолио на Huawei, което разбира се включва модели с безапелационно шумопотискане и качество на звука като FreeBuds Pro 3, както и разнообразие от In-ear и Open-Fit модели в по-достъпния ценови сегмент. През месец април, обявен от Huawei за Месец на здравето в България, те, както и редица смарт часовници и фитнес гривни, се предлагат с разнообразни отстъпки и промоции в партньорската мрежа на бранда. Изберете тези, които отговарят най-добре на вашия стил на живот, или защо не - изберете два модела за различните сценарии от ежедневието си - когато искате да се изолирате напълно от света, и когато искате да не прекъсвате връзката си с него, докато се радвате на любима музика, аудио книга или почти всепоглъщащ телефонен разговор.

Повече информация за Huawei FreeClip можете да намерите тук - https://consumer.huawei.com/bg/headphones/freeclip/