AвтоВАЗ официално регистрира своя слоган "Нови хоризонти" във руската Федерална служба за интелектуална собственост. Съответният документ се появи в базата данни на Роспатент. За други страните компанията, производител на автомобилите с марка Lada, подготвя английска версия на слогана - New Horizons, съобщава Lada.Онлайн.

"Добрият слоган е този, който не сме виждали никъде другаде в автомобилната индустрия. Той трябва да е оригинален, запомнящ се, привлекателен и хората да я помнят. И в крайна сметка най-много гладове събра слогънът "Нови хоризонти". Това беше най-разбираемото за всички ", каза Фабиен Гюлми, маркетингов директор на Lada, цитиран от изданието.

Снимка 448342

Източник: fips.ru

Новият слоган вече се използва от руската компания, но едва сега е официално регистриран. Философията на марката започна да се променя с появата на новата Lada Granta. Слоганът "Нови хоризонти" беше избран от 50 варианта.

Новото послание вече се разяснява на всички дилъри на LADA, то трябва да се превърне в една от основите на всички дейности на АвтоВАЗ. Заедно с това от 1 ноември 2018 г. официалният сайт LADA.RU промени дизайна си, който започва да съответства на новата философия на марката.

По-рано компанията е използвала различни маркетингови лозунги. Например "Лада. Пълен напред"," Лада е това, от което се нуждаем! ","Лада е ключът към пътищата на Русия ", но никой от тях не бе регистриран от компанията в Роспатент.

Нов модел Lada идва през 2020-а

Нов модел Lada идва през 2020-а

Продажбите на Lada Van трябва да започнат следващото лято

АвтоВАЗ покани посетители на своя уебсайт и абонати в социалните мрежи да предложат име за новите модели Lada. Какви точно автомобили ще бъдат те, не се съобщава. Компанията припомни, че преди това са е привличала потребителите към избор на име за своите модели. Така например, името Granta беше предложено от руските автомобилисти. Компанията добави, че това име бе избрано от 60 хиляди варианти, пише autonews.ru.

Според Асоциацията на европейския бизнес (AEB) през септември с марката Lada са продадени 31 516 автомобили. Тази бройка е с 1%по-голяма в сравнение с август 2018 г. Тогава Lada успя да продаде 31 173 от своите машини. Най-търсеният модел на AвтоВАЗ в момента е Lada Granta, от която са реализирани 11 208 автомобила през септември. Вторият най-популярен модел е Lada Vesta с 9452 продадени коли.

Най-бързата и най-скъпа Lada излезе на пазара (ВИДЕО)

Най-бързата и най-скъпа Lada излезе на пазара (ВИДЕО)

Първият модел на марката, който струва над 1 милион рубли