Kaufland България обяви, че разширява своите обекти с два нови хипермаркета в столицата след инвестиция в размер на 90 милиона лева. Екипът на ритейлъра се увеличава с нови 140 души. Новите магазини ще отворят врати в следващите месеци в столичните квартали "Манастирски ливади" и "Люлин".

С разкриването на новите работни места екипът на Kaufland в страната ще достигне общо 7 000 души, разпределени в трите структури на компанията - Централен офис, Централен склад и филиална мрежа.

Kaufland България отваря два нови обекта в София и разкрива 140 работни места

Kaufland България отваря два нови обекта в София и разкрива 140 работни места

Компанията е един от най-големите работодатели у нас с близо 7000 служители

За да подготви новите членове на екипа си във филиалите в "Люлин" и "Манастирски ливади", от Kaufland обясняват, че ще използват "Програма за въвеждане в работата", която се основава на три стълба - отношение, информация и обучение.

Снимка 607578

Обектите в "Люлин" и "Манастирски ливади" се изграждат в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство. Новите хипермаркети Kaufland ще са оборудвани с редица щадящи околната среда системи, с които компанията намалява въглеродния си отпечатък и повишава енергийната си ефективност.

Благодарение на програмата всеки от новопостъпилите служители ще се запознае в дълбочина с компанията, нейните оперативни процеси, култура и предимства. По този начин Kaufland иска да създаде чувство на принадлежност и приобщаване към многобройния и разнообразен екип на компанията.

Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лева за раждане или осиновяване на дете, както и добавянето на още един допълнителен ден отпуск. Kaufland България предоставя на екипите си и възможността за участие в разнообразни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности.

През 2022 година веригата е инвестирала над 7 милиона лева в придобивки за служителите си и повече от 380 000 лева в много обучителни програми, обхванали над 6 400 от служителите й в различните структури и отдели.

Kaufland преобразува 8 магазина у нас и налага нов тренд в пазаруването

Kaufland преобразува 8 магазина у нас и налага нов тренд в пазаруването

Най-големият български ритейлър превръща обектите си в търговски центрове