На бързоразвиващия се пазар на децентрализираните финанси (DeFi) има една сравнително нова криптовалута, показваща сериозен потенциалц. Това е VC Spectra (SPCT), която се нареди сред водещите криптовалути, привличайки вниманието както на инвеститорите, така и на експертите в бранша, съобщава Crypto News.

Позиционирана като потенциален скъпоценен камък в екосистемата на Web3, VC Spectra (SPCT) се откроява като един от добрите DeFi проекти.

В основата на успеха на VC Spectra (SPCT) е нейният роден токен - SPCT. Работейки в мрежата на Биткойн и придържайки се към стандарта BRC-20, SPCT е нещо повече от дигитален актив. Той е инструмент, който дава възможност на инвеститорите активно да формират управлението на VC Spectra.

Robinhood на българина Влад Тенев стартира крипто търговия без комисионни в ЕС

Robinhood на българина Влад Тенев стартира крипто търговия без комисионни в ЕС

Приложението Robinhood Crypto вече е активно

Този уникален подход насърчава етос, ръководен от общността, като съгласува интересите на инвеститорите с успеха на VC Spectra.

Освен като криптовалута, VC Spectra (SPCT) действа и като инструмент за управление на активи, и като протокол за търговия. Използвайки най-съвременни алгоритми, управлявани от изкуствен интелект, платформата идентифицира и финансира блокчейн проекти с висок потенциал за успех.

Пътуването на VC Spectra (SPCT) започна с огромен успех в етапите на предварителна продажба, демонстрирайки забележителен растеж. Ранните инвеститори пожънаха зашеметяващата възвръщаемост от 862.5% от първоначалната си инвестиция, като поставиха началото на възхода на VC Spectra.

В рамките на текущата предварителна продажба, която вече е на етап 5, бяха продадени над 400 милиона SPCT токена, което показва силно търсене от страна на инвеститорите. С текуща цена на токена от $0.077 и прогнозна цена от $0.080 до финалния етап, инвеститорите очакват потенциална възвръщаемост от 900%, което подчертава траекторията на растеж на проекта.

VC Spectra (SPCT) се стреми да бъде претендент сред най-добрите крипто монети, задавайки еталон за новите ICO-та, които навлизат на пазара.

Всеки шести гражданин в Австрия вече притежава Биткойн

Европейската страна, в която вече всеки шести гражданин притежава Биткойн

Пред Money.bg говори проф. Алфред Таудес - основател и ръководител на Института за криптоикономика към Виенския икономически университет - WU