Индиан Крийк е островът на богатите и известните, който се простира на 1,2 квадратни мили в залива Бискейн, Маями. Поради високата защита на поверителността и сигурността, но и заради профила на хората, които го притежават, островът е наречен "Бункерът на милиардерите", пише Yahoo News.

Имотите тук са закупени от финансови инвеститори, саудитски шейхове, руски петролни магнати, бивши спортни легенди, певци и модели. За изключителността на мястото допринася и фактът, че на острова има само 41 свободни имота.

Частният остров на супербогаташите в Маями, където има само един имот за продажба

Частният остров на супербогаташите в Маями, където има само един имот за продажба

И той струва 24 милиона долара

Зрелищните домове включват фитнес зали, спа центрове, просторни винарски изби и други луксове на съвременния свят, а средната цена на недвижимите имоти на острова е около $20 милиона.

Луксозните вили са заобиколени от буйна зеленина и има великолепни голф игрища, както и големи плувни басейни и частни плажове с изглед към залива.

Остров Индиана Крийк се счита за един от най-богатите, най-безопасните и най-частните в Маями, а и в целия свят.

Мерките за сигурност тук са наистина внушителни. Частни въоръжени патрули се движат по сушата и водата около острова 24 часа в денонощието. Ако не сте поканени, наистина няма как да стъпите до това красиво кътче суша.