Германската верига Кауфланд откри своя хипермаркет в Стара Загора. Така веригата създава над 150 нови работни места в града. Три години след откриването на първия си хипермаркет в България компанията отваря своя двайсет и втори поред филиал.

Кауфланд е представен с хипермаркети във всички големи градове на страната - София, Пловдив, Варна, Русе, Хасково, Шумен, Ямбол, Сливен, Перник, Монтана, Враца, Плевен, Благоевград, Добрич, Пазарджик, Кюстендил и Бургас.

По традиция в Кауфланд ще намерите огромен избор от хранителни и нехранителни стоки. Това са висококачествени собствени марки на изключително ниски цени, продукти на наложили се световни марки и стоки на български производители.

Свежестта на продуктите е най-важното условие те да бъдат продавани в Кауфланд. Хипермаркетът разполага и със собствена пекарна. В нея клиентите могат винаги да купят пресен хляб, изпечен на място.

Кауфланд се гордее и с изключително модерния си отдел за месо и месни продукти. Месото се обработва в избрани месокомбинати и се доставя прясно всеки ден.

Наред с богатия избор на хранителни стоки в Кауфланд се предлагат и атрактивни стоки за домакинството, текстил, електроуреди, канцеларски материали, играчки и градински мебели. Всяка седмица хипермаркетът предлага атрактивни промоции.

Успехът на Кауфланд се крие в ценовата политика на постоянно ниските цени. Отстъпките, които фирмата получава при закупуването на големи количества стоки, тя предоставя на своите клиенти. Хипермаркетите на Кауфланд продават винаги на най-ниски цени.

Архитектурата на хипермаркета в Стара Загора е идентична на вече съществуващите филиали в страната. С построяването му ние допринасяме за облагородяването на района и заедно с това предоставяме възможност на гражданите в града да пазаруват удобно и приятно в една модерна обстановка.